Overslaan naar content

Sales Representative / Salesmedewerker / Business developer

  • Utrecht
Sales & Account

Functieomschrijving


Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging als Sales Representative bij ons innovatieve digital marketing agency? Wij zijn Elevate Digital, pioniers in de digitale industrie, gevestigd in het bruisende hart van Utrecht. Onze creatieve omgeving wordt gedreven door een team van 40 gepassioneerde leiders en experts, allemaal gericht op het (inter)nationale succes van onze merken.

Als Sales Representative bij Elevate Digital ben je de sleutelfiguur tussen ons bureau en onze klanten. Je hebt niet alleen een scherp oog voor nieuwe zakelijke kansen, maar je begrijpt ook hoe je deze kansen kunt omzetten in tastbare resultaten. Je belangrijkste verantwoordelijkheid is het creëren van nieuwe business. Je bent bedreven in acquisitie, hebt ervaring met werken in een digital marketing agency en je bent in staat om potentiële klanten te overtuigen van de meerwaarde die Elevate Digital biedt.


Jouw taken
- Proactief benaderen van potentiële klanten en het voeren van overtuigende eerste gesprekken.
- Identificeren van vraagstukken, dilemma's en kansen bij klanten en deze intern vertalen naar strategische acties.
- Opvolgen van leads en het onderhouden van effectieve relaties met klanten.
- Samenwerken met specialisten om de behoeften van klanten om te zetten in doeltreffende marketingoplossingen.
- Bijdragen aan de groei van Elevate Digital door nieuwe klanten binnen te halen.Onze 8 beloftes naar jou


Innovatieve omgeving: Bij Elevate Digital werk je in een innovatieve omgeving waar creativiteit en vernieuwing centraal staan. We dagen onze medewerkers constant uit om met frisse ideeën te komen en innovatieve oplossingen te bedenken voor onze klanten. Zo krijg je maandelijks 16 uur zelfstudie uren bij een fulltime dienstverband.Groeimogelijkheden: We geloven in de groei van onze medewerkers. Bij Elevate Digital krijg je volop mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, training en certificeringen om je vaardigheden te verbeteren en nieuwe hoogten te bereiken in je carrière, dit allemaal aan de hand van een persoonlijk ontwikkelingsplan.Samenwerking en Teamspirit: Bij ons werk je samen met een team van gepassioneerde en getalenteerde professionals. We geloven in teamwork en samen streven we naar succes. Je zult merken dat je wordt ondersteund door collega's die bereid zijn kennis te delen en elkaar te helpen groeien. Daar horen natuurlijk ook leuke teamuitjes bij en een wekelijkse vrijdagmiddagborrel.Uitdagende projecten: Bij Elevate Digital werk je aan uitdagende projecten voor bekende en uiteenlopende merken. Je hebt de mogelijkheid om samen met het team creatieve en effectieve digitale marketing campagnes te ontwikkelen die echt impact hebben op het succes van onze klanten.Betrokken leiderschap: Onze leiders zijn betrokken en staan altijd open voor nieuwe ideeën. Er is altijd ruimte voor pro-activiteit, waardoor je ideeën kunt delen, feedback kunt krijgen en bijdragen aan de groei en richting van het bedrijfInspirerende werkplek: Ons kantoor in hartje Utrecht biedt een inspirerende werkplek met state-of-the-art faciliteiten. Een stimulerende omgeving draagt bij aan jouw creativiteit en productiviteit. Zo kan je onder andere gebruikmaken van onze eigen gym en we verzorgen dagelijks een lunchBedrijfscultuur: Bij Elevate Digital heerst een open en inclusieve bedrijfscultuur waarin diversiteit wordt gewaardeerd. We zorgen voor een vriendelijke en ondersteunende sfeer waarin iedereen zich gewaardeerd en gerespecteerd voelt. En ja, daar horen ook veel leuke initiatieven bij vanuit ons event-team


Beloningen en voordelen: We bieden competitieve salarissen en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Elevate Digital geloven we in het erkennen en belonen van hard werk en toewijding.

Vereisten

- Je bent een gedreven en resultaatgerichte Sales Representative met ervaring in acquisitie en een digital marketing agency.
- Je hebt een datagedreven mindset en kunt prioriteiten stellen op basis van feiten en data.
- Je bent communicatief vaardig, gestructureerd en hebt een talent voor het opbouwen van effectieve relaties.
- Je begrijpt de wereld van onze klanten en kunt hun behoeften vertalen naar concrete acties.
- Ervaring met uitbreiding naar internationale markten, bij voorkeur binnen Europa, is een pré.


Als Sales Representative bij Elevate Digital krijg je de kans om zowel je persoonlijke als professionele groei te stimuleren. Sluiten jouw kwaliteiten en overtuigingen perfect aan bij onze werkwijze? Word dan snel onderdeel van ons enthousiaste team. Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden om samen met ons (inter)nationaal te groeien. We kijken ernaar uit je te ontmoeten op ons kantoor in hartje Utrecht!

Ben jij er klaar voor om nieuwe stappen te zetten in je persoonlijke én professionele groei? Sluiten jouw kwaliteiten en overtuigingen perfect aan bij onze werkwijze? Word dan snel onderdeel van het Elevate-team, solliciteer en kom langs op ons kantoor in hartje Utrecht. Dé centrale plek voor collega’s en klanten om (inter)nationaal te groeien.

of

Waar het team voor staat.

Groei. Wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze studio is centraal gelegen in Utrecht. Als agency worden we steeds groter. Dat betekent: veel groeimogelijkheden voor jou. Wij zijn geen hiërarchische organisatie en de lijntjes zijn kort. Kennisdeling is voor ons essentieel.

Elevate-team