Skip to content

Allround Facilitair Service medewerker

UtrechtPeople & Culture

Functieomschrijving

Per 1 december aan de slag als Facilitair Service Medewerker? Elevate Digital is meer dan een digital agency in het centrum van Utrecht. Meer dan 40 gepassioneerde en ambitieuze Elevators zorgen ervoor dat fashion & lifestyle brands op een duurzame manier internationaal succesvol worden. Sluit je aan en zet jezelf én Elevate op de kaart. Weet jij als geen ander hoe een je een veilige, aangename en goed geregelde werkomgeving creëert? Op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je echt het verschil maakt, dan zit je bij ons goed met deze tweedelige functie waarin je verantwoordelijk wordt voor de schoonmaak en catering.


Wat je gaat doen.
 • Je dag start met het schoonmaken van onze twee mooie Utrechtse aaneengesloten panden. Jij ziet precies wat er nodig is om onze panden gezellig, schoon en klantvriendelijk te houden.

 • Je weet van aanpakken, ruimt de vaatwasser uit en verzorgd ook de koffie en boodschappen voorraad, zodat niemand iets tekort komt.

 • Je zorgt ervoor dat alle planten wekelijks genoeg water hebben zodat ze er altijd stralend bij staan.

 • Je werkdag vliegt voorbij! Je maakt in de loop van de ochtend de lunch klaar voor je collega’s die gezellig samen met jou lunchen aan het grote keukenblok.

 • Input en creatieve ideeën worden zeer gewaardeerd, de lunch maak je dan ook helemaal eigen. Heb je leuke ideeën om de lunch aantrekkelijker aan te kleden? Of verwen je je collega’s liever met een nieuw broodje van jouw unieke lunchkaart? We laten jou hier helemaal vrij in.

 • Wanneer de lunch is opgeruimd kun jij heerlijk gaan genieten van je vrije middag om de volgende dag weer fris te beginnen!

Vereisten

 • Je neemt je vak serieus, maar plezier maken en je zelf ontwikkelen vind je net zo belangrijk.

 • Je hebt MBO of HBO werk- en denkniveau;

 • In je opleiding of door werkervaring heb je kennis opgedaan van facilitaire dienstverlening. Daarbij gezegd geloven we dat zowel een goede starter als ervaren kracht van waarde kan zijn voor ons team.

 • Je communiceert netjes en duidelijk. Zowel mondeling als schriftelijk.

 • Je bent voor 25 uur per week beschikbaar.

Ben jij er klaar voor om onderdeel te worden van de Elevate familie? Sluiten jouw kwaliteiten en enthousiasme perfect aan bij de functie? Solliciteer dan snel en kom langs op ons kantoor hartje Utrecht. Wij kijken ernaar uit!

Waar het team voor staat.

Groei. Wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze studio is centraal gelegen in Utrecht. Als agency worden we steeds groter. Dat betekent: veel groeimogelijkheden voor jou. Wij zijn geen hiërarchische organisatie en de lijntjes zijn kort. Kennisdeling is voor ons essentieel.

Elevate-team