Skip to content

Digital Marketing Specialist

UtrechtDigital Marketing

Functieomschrijving

Per direct aan de slag met diverse disciplines als Digital Marketing Specialist? Elevate Digital is meer dan een digital agency in het centrum van Utrecht. Meer dan 40 gepassioneerde en ambitieuze Elevators zorgen ervoor dat fashion & lifestyle brands op een duurzame manier internationaal succesvol worden. Sluit je aan en zet jezelf op de kaart. Op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je echt het verschil maakt, dan zit je bij ons goed.

Wat je gaat doen.

Met jouw rol als Digital Marketeer opereer je binnen alle facetten. Jij ondersteunt de teams om hun krachten te bundelen. Door die krachten te bundelen, produceren we alle oplossingen en concepten in-house. We raise the bar! Jij werkt mee aan alle disciplines, je zet campagnes op, doet analyses en werkt aan de overkoepelende strategische aanpak voor al onze fashion- en lifestylemerken. 

Vereisten

  • Je hebt een passie voor online marketing en hebt de drive om jezelf en het team verder te ontwikkelen
  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding
  • Je bent analytisch sterk, creatief, innovatief en hebt een commerciële instelling
  • Je wilt een échte bijdrage leveren aan de groei van ons bedrijf en onze klanten
  • Je bent proactief en werkt goed samen
  • Bij Elevate Digital zijn wij op zoek naar gepassioneerde marketeers met de drive om te groeien. Voor deze functie kun je op meerdere niveaus instromen. Naar aanleiding van jouw ervaring kijken we samen op welk niveau jij instroomt, als: trainee, junior, medior of senior Digital Specialist

    Ben jij er klaar voor om duurzame stappen te zetten? Sluiten jouw kwaliteiten en overtuigingen perfect aan bij onze werkwijze? Word dan snel onderdeel van de Elevate familie, solliciteer en kom langs op ons kantoor in hartje Utrecht. Dé centrale plek voor collega’s en klanten om (inter)nationaal te groeien!

Waar het team voor staat.

Groei. Wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze studio is centraal gelegen in Utrecht. Als agency worden we steeds groter. Dat betekent: veel groeimogelijkheden voor jou. Wij zijn geen hiërarchische organisatie en de lijntjes zijn kort. Kennisdeling is voor ons essentieel.

Elevate-team