Skip to content

Open Sollicitatie

Utrecht

Functieomschrijving

Wil jij bij Elevate Digital werken, maar vind je geen vacatures die aansluiten bij jouw rol? Wij zijn altijd op zoek naar de beste spelers op gebied van SEA, Social advertising, E-mailmarketing, SEO, Data, development en design. Elevate Digital is een meer dan een digital agency in het centrum van Utrecht. Meer dan 40 gepassioneerde en ambitieuze Elevators zorgen ervoor dat fashion & lifestyle brands op een duurzame manier internationaal succesvol worden. Sluit je aan en zet jezelf én Elevate op de kaart. Weet jij als geen ander hoe een merk zijn groeiambities kan behalen? Bij Elevate ben jij de schakel tussen Elevate en onze klanten en zet je samen een krachtig merk dat transformeert naar een online presence met maximale impact. Op zoek naar een nieuwe uitdaging waar je echt het verschil maakt, dan zit je bij ons goed.
Wat je gaat doen.


  • Sluit je aan bij 40 like-minded Elevators met ieder hun eigen specialisme. Onze cultuur is informeel en vertrouwd; de ultieme leerschool om jezelf te ontwikkelen. Werk aan je persoonlijke doelen. Focus op wat jíj belangrijk vindt.
  • Opereer binnen alle facetten van brand growth. Door onze krachten te bundelen, produceren we alle oplossingen en concepten in-house. Dat maakt ons trots.
  • Werk met merken in uiteenlopende branches als fashion, e-bikes, magazines en interieurontwerp. Pas je expertise toe in onder andere de e-commerce-, leadgeneratie- en B2B-markt.
  • Onze studio in het centrum van Utrecht is ons tweede thuis. De warme en inspirerende sfeer geeft je elke dag die creatieve boost om nóg meer uit jezelf te halen.
  • Work hard, play hard. Breid je skillset uit door interne kennissessies bij te wonen. Bezoek beurzen en conferenties om kennis te maken met partners in de industrie. Daag je collega's uit voor een potje tafeltennis of Mario Kart — zonder shortcuts.
Ben jij er klaar voor om duurzame stappen te zetten? Sluiten jouw kwaliteiten en overtuigingen perfect aan bij onze werkwijze? Word dan snel onderdeel van de Elevate familie, solliciteer en kom langs op ons kantoor in hartje Utrecht. Dé centrale plek voor collega’s en klanten om (inter)nationaal te groeien!

Vereisten

-

Waar het team voor staat.

Groei. Wij besteden veel aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Onze studio is centraal gelegen in Utrecht. Als agency worden we steeds groter. Dat betekent: veel groeimogelijkheden voor jou. Wij zijn geen hiërarchische organisatie en de lijntjes zijn kort. Kennisdeling is voor ons essentieel.

Elevate-team